domingo, 23 de noviembre de 2008


Llevo semanas sentada en esta silla de mi habitación, con la mirada fijada en los libros de historia, geografía, catalán, castellano...
Estrés. Es lo que siento cuando pienso en todo lo que tengo que estudiar para dentro de menos de una semana. Pero la recompensa es lo que hace motivarme. Una buena fiesta el 5 de diciembre acompañada por Eric, que viene a vernos todo el finde desde Navarra.
Mientras tanto, seguiré aquí sentada, aburrida y leyéndome mil y una veces el mismo párrafo del libro hasta que me entre en esta cabecita (aunque... seamos positivos! Hay gente que lo lleva peor que yo.)


"La vida i poesia modernista de Joan Maragall.
Joan Maragall i Gorina va néixer a Barcelona l'any 1860. al carrer de Jaume Giral del barri de Ciutat Vella.
La seva família tenia una petita indústria tèxtil, la qual els permetia viure amb comoditat econòmica. Des de ben jove va manifestar inquietuds literàries, tot i que el seu pare va exigir-li que s'incorporés al negoci familiar.
Estudià la carrera de Dret. Tenia passio per escriure en l'àmbit del periodisme. Mai no va tenir la necessitat de treballar per subsistir, ja que el negoci familiar li permeté viure de rendes. Per això li fou posible incorporar-se a tots els escenaris culturals de la vida barcelonina. (···) "

Fragment de "Notes autobiogràfiques. Elogi de la paraula.
L'amor a la poesia es manifestà en una espècie de fúria per a omplir de munió de versos, amb fecunditat verament assombrosa i en tots els ratos que podia robar al treball, llibretes que amagava entremig d'altres més prosaiques i plenes de números referents a la nostra indústria.


PD: UN MES PARA ESE VIAJE TAN ESPERADO A BARCELONA CON MIS PICHURRIS ESTHER Y CUKA.
EL CANTO DEL LOCO, 23 DICIEMBRE, PALAU SANT JORDI.

1 comentario:

  1. ya queda menos picchurrri
    love you
    y ánimos!
    yo esta semana que viene tambien ando petada de exaaamssssss u.u

    ResponderEliminar